Δυόσμος

O δυόσμος έχει αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτική και ανοσορυθμιστική δράση. Δρα ενάντια στους κολικούς, τα αέρια του στομάχου, της ναυτίας και του εμετού και είναι εξαιρετικός για την αντιμετώπιση των εμετών της εγκυμοσύνης. Ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά διουρητικός, αντισπασμωδικός και εφιδρωτικός

Μπορεί και μειώνει τα τριγλυκερίδια, διαθέτει εξαιρετικές αντιμυκητισιακές ιδιότητες ενώ χρησιμοποιείται για την αμυγδαλίτιδα, ουλίτιδα και φλεγμονές του ρινοφάρυγγα. Είναι ηρεμιστικός και ενισχύει τη μνήμη. Χρησιμοποιείται για τις πέτρες της κύστης και της χολής, την κατακράτηση ούρων και τις φλεγμονές των νεφρών ενώ είναι αποτελεσματικός κατά των αιμορροίδων.

Τέλος, έχει ευεργετική επίδραση στο νευρικό σύστημα και κάνει καλό σε πονοκέφαλο, ημικρανία, ταχυπαλμία, τρεμούλα, αϋπνία και σπασμούς.


Πληροφορίες Συσκευασίας
Στην εικονιζόμενη χάρτινη συσκευασία (κραφτ) του δυόσμου, το προϊόν είναι τριμμένο. Η συγκεκριμένη συσκευασία ενδείκνυται για χρήση ως τσάι αλλά και στη μαγειρική.

Το όραμά μας

Στην Ευωδία καλλιεργούμε μόνο κορυφαία προϊόντα της ελληνικής γης με παραδοσιακές τεχνικές καλλιέργειας με σεβασμό για το περιβάλλον και ιδιαίτερη φροντίδα.

Η σχολαστική επιλογή ελληνικών βιολογικών αρωματικών φυτών γίνεται με γνώμονα ότι τα αρωματικά φυτά δεν είναι μόδα, αλλά τρόπος ζωής.

Απολαύστε τα προϊόντα Ευωδία, και αφήστε το σώμα, την ψυχή να νοιώσει τη χαρά που οραματιστήκαμε να σας προσφέρουν τα προϊόντα μας.