Μελισσόχορτο

Η αντιβακτηριακή και ανισταμινική του δράση καθιστά το μελισσόχορτο άριστη θεραπεία για μολύνεις και αλλεργίες. Μειώνεις το άγχος, την υπερένταση και τη μελαγχολία.

Η δράση του βοτάνου κατά των ιών είναι αποτελεσματική στη γρίπη, τον έρπητα τον απλό και την παρωτίτιδα. Χρησιμοποιείται ως τονωτικό, αντισπασμωδικό, αντιρρευματικό, ορεκτικό και αντιασθματικό. Στη λαϊκή θεραπευτική χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της αϋπνίας, του στρες, των νευρικών κρίσεων, του πονοκεφάλου, του άσθματος, του πυρετού και της επίμονης εμμηνόρροιας.


Πληροφορίες Συσκευασίας
To μελισσόχορτο διατίθεται σε δύο συσκευασίες. Στην εικονιζόμενη αριστερά υπάρχουν ολόκληρα τα φύλλα του Μελισσόχορτου ενώ στην χάρτινη παρακάτω (κραφτ) είναι τριμμένο. Η συσκευασία κραφτ ενδείκνυται για χρήση ως τσάι αλλά και ως συστατικό στη μαγειρική.

Το όραμά μας

Στην Ευωδία καλλιεργούμε μόνο κορυφαία προϊόντα της ελληνικής γης με παραδοσιακές τεχνικές καλλιέργειας με σεβασμό για το περιβάλλον και ιδιαίτερη φροντίδα.

Η σχολαστική επιλογή ελληνικών βιολογικών αρωματικών φυτών γίνεται με γνώμονα ότι τα αρωματικά φυτά δεν είναι μόδα, αλλά τρόπος ζωής.

Απολαύστε τα προϊόντα Ευωδία, και αφήστε το σώμα, την ψυχή να νοιώσει τη χαρά που οραματιστήκαμε να σας προσφέρουν τα προϊόντα μας.