Θυμάρι (Αιθέριο Έλαιο)

Στη αρωματοθεραπεία, το βιολογικό αιθέριο έλαιο από Θυμάρι χρησιμοποιείται για τις νευροτονικές και διεγερτικές του ιδιότητες στη νευραλγία, τη γενικευμένη αδυναμία, τις διαταραχές του ύπνου και τη νευροβλεντική δυστονία. Η εφαρμογή μπορεί να γίνει με αρωματική λάμπα, με έλαιο μπάνιου ή ως προσθετικό σε έλαια για μασάζ. Το βιολογικό αιθέριο έλαιο από Θυμάρι χρησιμοποιείται ως συστατικό αρωμάτων για την επίτευξη πικάντικων και βοτανικών αποχρώσεων στην παραγωγή αρωμάτων. Χρησιμοποιείται επίσης για την κάλυψη άλλων δυσάρεστων οσμών (κορυφαία αρώματα). Επιπλέον θα το βρείτε σε Eau de Colognes και σαπούνια λεβάντας. Σε προϊόντα περιποίησης στόματος χρησιμοποιείται για την φρέσκια και βοτανώδη γεύση που προσδίδει.

Το όραμά μας

Στην Ευωδία καλλιεργούμε μόνο κορυφαία προϊόντα της ελληνικής γης με παραδοσιακές τεχνικές καλλιέργειας με σεβασμό για το περιβάλλον και ιδιαίτερη φροντίδα.

Η σχολαστική επιλογή ελληνικών βιολογικών αρωματικών φυτών γίνεται με γνώμονα ότι τα αρωματικά φυτά δεν είναι μόδα, αλλά τρόπος ζωής.

Απολαύστε τα προϊόντα Ευωδία, και αφήστε το σώμα, την ψυχή να νοιώσει τη χαρά που οραματιστήκαμε να σας προσφέρουν τα προϊόντα μας.