Βάλσαμο

Tο βάλσαμο θεωρείται αντικαταθλιπτικό, ηρεμιστικό, αντισπασμωδικό και βελτιωτικό της ποιότητας του ύπνου σε αϋπνίες.

Είναι αντιφλογιστικό και επουλωτικό για εγκαύματα και πληγές. Eπίσης, θεωρείται ότι επιταχύνει την εξαφάνιση των στιγμάτων της λευκόρροιας και των σκληρών όγκων του δέρματος. Είναι τονωτικό και διεγερτικό για εξασθενημένους οργανισμούς ενώ ταυτόχρονα καταπραϋντικό και ανακουφιστικό σε βρογχίτιδα, βήχα, άσθμα. Είναι εμμηναγωγικό-ρυθμιστικό της εμμήνου ρύσεως, διουρητικό, σπασμολυτικό ενώ χρησιμοποιείται για στομαχικές - εντερικές διαταραχές και ως αντιπυρετικό και παυσίπονο.


Πληροφορίες Συσκευασίας
Στην εικονιζόμενη χάρτινη συσκευασία (κραφτ) του βάλσαμου, το προϊόν είναι τριμμένο. Η συγκεκριμένη συσκευασία ενδείκνυται για χρήση ως τσάι αλλά και στη μαγειρική.

Το όραμά μας

Στην Ευωδία καλλιεργούμε μόνο κορυφαία προϊόντα της ελληνικής γης με παραδοσιακές τεχνικές καλλιέργειας με σεβασμό για το περιβάλλον και ιδιαίτερη φροντίδα.

Η σχολαστική επιλογή ελληνικών βιολογικών αρωματικών φυτών γίνεται με γνώμονα ότι τα αρωματικά φυτά δεν είναι μόδα, αλλά τρόπος ζωής.

Απολαύστε τα προϊόντα Ευωδία, και αφήστε το σώμα, την ψυχή να νοιώσει τη χαρά που οραματιστήκαμε να σας προσφέρουν τα προϊόντα μας.